Despre noi

Zoom pe echipa Bumerart

Cu  toții  ne  dorim  ca, deschizând  ușa  casei,  să  regăsim  puțin  câte  puțin fărâme din noi: lucruri dragi,  amintiri  și  suveniruri din diferitele  călătorii, confortul  unor  canapele  pufoase,  gadgeturile  care  să  ne  țină  conectați la lumea  contemporană,  culori  care  să  vibreze  în  unele  cotloane,  dar  care să inspire liniștea în  tot  spațiul. Toate  trebuie  să-și găsească un loc bine stabilit,  practic  și  elegant,  într-un  cadru  de  viață  care  să  ne  reprezinte și  în  care  secretul  este  armonia.  Rolul  designerului  de  interior  este  de  a crea  această  magie,  cea  a  unui  spațiu intim și reconfortant, pe  gustul clientului.

De ce Bumerart?

Preocuparea esențială este aceea de a adapta noile tendințe ale designului de  interior  cu  cerințele  și  nevoile  clienților.  Acest  dialog  permanent  între designer  și  client,  schimbul  de  impresii  și  gusturi  funcționează  asemeni unui  bumerang.

Odată  ce  ideea  a  fost  lansată,  ce  dorințele  au  fost enunțate,  acestea  se  reîntorc  metamorfozate  de  arta  designerului  într-o formă care surprinde, atrage și satisface cele mai îndrăznețe vise ale unui cămin, fie el modern sau clasic, rustic sau occidental.

Pasiunea  noastră pentru  decorațiuni  se  sprijină  pe  simțul  artistic  șlefuit  în timpul studiilor de arte plastice-design și pe experiența dobândită în cadrul diferitelor firme de profil. Atuurile  noastre  sunt  marea  capacitate  de  a  asculta  dorințele  clienților, permanenta  căutare  a  aspectelor  practice  și  ergonomice  ale  obiectelor așezate  în  amenajare,  crearea  unei  magii  a  volumelor,  culorilor  și texturilor care să imprime stilul designerului și să aducă armonia în spațiul creat.

Ținta  noastră  este  transformarea  spațiilor  intime  (amenajarea  sau recondiționarea  și  renovarea  unor  încăperi  cu  diferite  funcționalități, apartamente  sau  case)  sau  a  acelora  cu  tentă  comercială  (birouri, boutique-uri, cafenele și restaurante, cabinete medicale).

Cine suntem?

Cine ne ajută

Atelierele Forstyle

Atelierele Forstyle

Atelierele Forstyle este un producător de moblier rustic, clasic, contemporan, dar și de tâmplărie din lemn masiv, la comandă. Esențele de lemn folosite sunt din cele mai variate, iar calitatea este garantată.
Website: www.forsyll.ro

Malesi

Malesi

Malesi distribuie gresie, faianță și sanitare de înaltă calitate, din colecții ce respectă trendurile în amenajările de băi și bucătării.
Website: link

Feroti Decor

Feroti Decor

Feroti Decor pune la dispoziția clienților o gamă completă de perdele, draperii, din materiale și texturi fine, plăcute la atingere, dar și sisteme de prindere și tapet, toate fiind garantate de o bogată experiență în domeniu.
Website: www.feroti.ro

Zigman Mobilier

Zigman Mobilier

Zigman Mobilier fabrică mobilier din pal, MDF și lemn la comandă, într-un stil contemporan sau clasic, personalizat oricărui spațiu, într-o veselie de culori.
Website: www.zigman.ro

Echipa noastră

Paul-Adrian Dragomir

Paul-Adrian Dragomir este specializat în designul și decorarea interioarelor rezidențiale și comerciale. Având studii în artele plastice și dobândind experință în proiectare în cadrul unor firme de profil, se dovedește a fi creativ, original, abil în a strecura pete de culori vii și tușe îndrăznețe, atent la aspectele tehnice ale designului ergonomic și la structurarea volumelor.

Realizarile noastre

Toate
Commercial
Paintings
Youth room
Bedroom
Kitchen
Bathrooms
Living
 • Stand
 • Tablou birou
 • Youth room (1)
 • Bedroom (1)
 • Kitchen (1)
 • Bathroom (1)
 • Proiect living (1)

Servicii

Serviciile oferite acoperă o gamă variată de consultanță în design interior pentru toate spațiile, indiferent de funcționalitate (rezidențiale, office, comerciale)

 • Proiectare și consultanță în amenajarea interioară a ansamblurilor de la roșu
 • Designul și (Re)decorarea spațiilor finisate și semifinisate
 • Design ambiental
 • Crearea de mobilier personalizat
 • Design accesorii personalizate

Realizarea unei amenajări optimizate, estetică și funcțională în același timp, trece prin mai multe etape.

1.

Planificarea. Este o etapă de analiză și strângere de date care presupune vizualizarea spațiului și ascultarea nevoilor și așteptărilor clientului. Designerul percepe spațiul, ține cont de constrângerile tehnice, prezintă tendințele momentului, oferă explicații privind asortarea culorilor și a materialelor, evaluează costurile. Clientul își expune dorințele, gusturile, ceea ce ar visa să aibă în casă.

2.

Anteproiectul. Designerul realizează niște schițe folosind diverse tehnici de desen: plan, în elevație și crochiuri 3D pe calculator și/sau de mână. Clientul este ajutat să simtă spațiul și să-și concretizeze ideile cu ajutorul cataloagelor de design, a site-urilor de specialitate. Sunt vizualizate combinații de materiale pentru pardoseli, pereți, scări, încăperi: lemn, parchet, piatră, gresie, textile, piele, tapet, lavabile etc. Designerul intervine cu sugestii, eventuale soluții pentru a da originalitate proiectului și pentru a trasa liniile generale în amenajare și design.

3.

Proiectul. După ce s-a optat asupra soluției care corespunde cel mai bine solicitării clientului, designerul realizează proiectul detaliat de amenajare a interiorului, caută materialele și texturile, culorile sau tonurile cele mai potrivite în funcție de gusturile clientului și de spiritul locului, face un studiu al luminilor.

4.

Executarea. Designerul pregătește planurile de detaliu și desenele tehnice (la scară) pentru executanți: proiectul electric, amplasarea sanitarelor și a plăcilor ceramice pentru băi, a instalațiilor și a plăcilor ceramice pentru bucătărie, proiecte pentru scafe și pereți decorativi,  Acesta supraveghează diferitele faze de realizare ale proiectului de amenajare. Se pune la dispoziția clientului portofoliul complet: planurile 2D și 3D, fotografii realiste din diverse unghiuri și perspective, lista materialelor folosite, codurile produselor și posibilii furnizori, culorile și texturile propuse 

Designer

Paul Adrian Dragomir

+40 756 246 939     |     office@bumerart.ro

Paul Adrian Dragomir PFA   |   CUI 325243   |   F01/241/2001

Contactați-ne